ELKAAR ONTMOETEN

Elke dag zie ik nieuwe dingen, groeit de creativiteit en creëer ik interieurs met een persoonlijke touch. Iedere vorm, kleur en ieder beeld en materiaal wordt op de juiste manier gecombineerd. Daarbij is persoonlijk contact onmisbaar, want het gaat er natuurlijk om dat de inrichting of huisstijl echt van jou is! Daarom bespreken we samen de wensen en doelen: geen enkel project is hetzelfde. Daarbij neem ik je mee uit je comfortzone waardoor er meer mogelijk is dan je (meestal) denkt. Door samenwerking met fotografe Milette Raats en tekstbureau Meersocial bieden we een totaalconcept met een resultaat dat klopt. 

Als Graphic Designer en Allround Styliste ben ik in 2015 gestart met Allround Styling. Na mijn studies aan de Nimeto en Akademie vogue heb ik werkervaring opgedaan bij onder andere Trendhopper, diverse fotografen en een reclame- en standbouwbedrijf. Met een uitgebreid portfolio is het gelukt om van mijn hobby mijn werk te maken. Daarnaast werk ik met veel plezier bij Prints van Oranje. Naast het toffe werk dat ik hier mag doen, groeit mijn netwerk en dat levert veel op! Ik werk samen met de meest talentvolle mensen aan complete designs en beleving in elk interieur.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een interieuradvies, grafische vormgeving of samenwerking? Neem contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Na een vrijblijvend gesprek, ook mogelijk in de weekenden of avonduren, sturen wij een aantrekkelijke offerte.